Feestcafe

Iedere vrijdag en zaterdagavond PartyTime in Het Wapen van Strijen!! De beste dj’s uit de regio zorgen voor een knallende feeststemming ieder weekend weer! De snelle combinatie van “feeling good plaatjes” zorgen ervoor dat jong en oud zich geen moment zal vervelen! Top40, dance, zomers, apres ski, hollandse meezingers, rock of echte oldies.. niets is deze dj’s te gek, als het maar vrolijk klinkt! Dit in combinatie met de partyverlichting die te vinden is boven de ruime dansvloer zorgt voor een echt uitgaansgevoel waardoor je in het weekend niet meer naar de stad hoeft af te reizen. Is deze drukte je iets te veel? Geen probleem! Voorin de kroeg is de mogelijkheid om normaal met elkaar te kletsen, ook kun je rustig aan een tafeltje gaan zitten in het restaurant.

Ook is er een mooi verlicht podium in het café gebouwd, hier kan op gedanst worden maar… Ook vinden hier regelmatig optredens van diverse bands en andere artiesten plaats.
Tijdens zo’n avond feesten zou je best weleens honger kunnen krijgen…Dat komt mooi uit want tot half 3 s’nachts kunnen er tosti’s en piza’s besteld worden aan de bar!

Voor een leuke avond uit in de Hoeksche Waard moet je in het vernieuwde Wapen van Strijen zijn.. Iedere vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 3, één groot feest in Feestcafé ’t Wapen!