Restaurant

Ons restaurant biedt u gastvrijheid en gastronomisch genot in een uitzonderlijke ambiance. In het uit 1759 (na de brand van Strijen herbouwd) stammende monumentale pand wacht u een verrassende kennismaking met de creatieve, dynamische gerechten van onze chef kok en zijn team.

Sfeer & gastvrijheid zijn tot in de kleinste details doorgevoerd en altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.Laat u zich in het net opnieuw verbouwde stijlvolle restaurant verleiden door de à la carte menukaart waarna de gerechten met zorg & passie voor u worden bereid.Naast onze à la carte gerechten serveren wij op doordeweekse dagen ook dagelijks wisselende dagschotels voor een zeer schappelijke prijs. Ook is het sinds kort mogenlijk te lunchen in onze Herberg.

Kiest u voor een gemoedelijke setting, maar verlangt u wel kwaliteit, sfeer & stijl, dan verwent Herberg Het Wapen van Strijen u met een internationale, overrompelende keuken tegen een vriendelijke prijs. Aankomende zomer kunt u in onze gezellige eet-tuin ook weer genieten van een heerlijke lunch, dinee of bijv. een zomerse BBQ.

U kunt ook bij ons terecht voor thema-avonden, personeelsfeestjes, bruiloften, verjaardagen, recepties of uw jubileumfeest.Afhuren of gebruik maken van de accommodatie voor uw privé feest is mogelijk.