Pension

N.a.v. de grote vraag naar slaapaccomodatie in de regio Rotterdam en Dordrecht,zijn wij in 1989 gestart met Ons Pension.

Alle 9 kamers zijn op de eerste verdieping met 2 toiletten en 2 douches en zijn ingedeeld als “één ster hotel kwalificatie”.

Wij serveren zowel lunch,dagschotels als à la carte en de keuken is open vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur, 7 dagen per week.

Voor de pensiongasten met een verblijfsperiode langer dan een week, is er de mogelijkheid hun kleding te laten wassen en eventueel te laten strijken
tegen een vergoeding.

Ons bedrijf beschikt tevens over een gezellige bar, een poolbiljart en iedere vrijdag en zaterdagavond kunt u genieten van live entertainment gebracht door een leuke band of discjocky.

De ligging van ons bedrijf is in het centrum van Strijen, met ruime parkeerplaats binnen 20 meter van het bedrijf. Alle benodigde winkels zijn te voet te bereiken (200 meter).

Voor prijzen, reserveringen en meer informatie kunt u bellen naar:

078-6741692

Op alle reserveringen en geleverde diensten zijn de U.V.H. voorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage.